Календар


Сигнали за корупция и конфликт на интереси

  • Ева Монова
  • Главен юрисконсулт
  • +359 2 940 7957
  • e.monova@sme.government.bg
  • онлайн формаПоследвайте ни:Участвайте в конкурса “Големите малки” в бизнеса

За трета поредна година вестник “24 часа” протяга ръка на малкия бизнес в България. Започва приемането на кандидатури за участие в конкурса “Големите малки”. ИАНМСП е партньор на събитието. Конкурсът има за цел да насърчи предприемачеството у нас, като отличи успешни малки бизнеси. Победителите получават награда – безплатна реклама в печатните и онлайн издания на “Медийна група България” на стойност 10 000 лв.

Вестникарската реклама ще позволи повече хора да научат за бизнеса на тези фирми, а това означава повече клиенти, повече продажби, повече пари за инвестиции, повече разкрити работни места. Кампанията стартира от 20 април и приключва в края на май. Право на участие в надпреварата имат фирми, които отговарят на законовите изисквания за малък бизнес (до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година).

Кандидатстването става на сайта на кампанията www.golemitemalki.bg. Победителите ще бъдат определени от авторитетно жури, включващо представители на всички организатори и партньори в кампанията – Министерството на икономиката, Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия, КРИБ, Пощенска банка, Мтел, DHL България, All Channels.

Ако смятате, че вашият малък бизнес е голям, запишете се за участие!

 
Страницата е редактирана последно на: 20.04.2017