Календар


Сигнали за корупция и конфликт на интереси

  • Ева Монова
  • Главен юрисконсулт
  • +359 2 940 7957
  • e.monova@sme.government.bg
  • онлайн формаПоследвайте ни:Шриланкийски инвестиционен и бизнес конклав – 2017, 30 май – 01 юни 2017 г. в гр. Коломбо, Шри Ланка

В периода  30 май – 1 юни 2017 г. ще се проведе второто издание на „Шриланкийски инвестиционен и бизнес конклав – 2017“ (Sri Lanka Investment and Business Conclave 2017) в хотел “Cinnamon Grand”, гр. Коломбо, Шри Ланка.

Организатор на форума е Цейлонската търговска камара със съдействието на шриланкийските институции – МВнР, Министерство на стратегиите за развитие и международната търговия, Министерство на финансите, Инвестиционния борд и Борда за развитие на износа на Шри Ланка.

Главен гост на конклава ще бъде президентът на Шри Ланка, г-н М. Сирисена, като участие в панелите ще вземат и редица шриланкийски министри.

Темата на форума е „Растеж чрез партньорство“ и цели установяване на бизнес контакти между щриланкийски и чуждестранни бизнесмени, b2b срещи, запознаване с инвестиционните възможности в Шри Ланка и организиране на визити за чуждестранните бизнесмени в Експортно ориентирана зона в Шри Ланка, Пристанището в Коломбо, Шриланкийския институт за нанотехнологии и Стоковата борса в Коломбо.

При проведеното първо издание на „Шриланкийския инвестиционен и бизнес конклав – 2016“ участие са взели 211 бизнес организации/компании от 27 страни.

Условията за участие в горепосочения конклав са описани в приложената брошура на организаторите, като таксата за участник е 300 щатски долара.

 

Приложение: Брошура на организаторите
Страницата е редактирана последно на: 18.05.2017