Календар


Сигнали за корупция и конфликт на интереси

  • Ева Монова
  • Главен юрисконсулт
  • +359 2 940 7957
  • e.monova@sme.government.bg
  • онлайн формаПоследвайте ни:Агенцията за малки и средни предприятия е партньор на третото издание на годишните награди на b2b Media

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия е партньор на третото издание на годишните награди на b2b Media за най-добри пред приемачи, най-иновативни компании, най-креативни корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. За първи път се въвежда и специална категория, свързана с кампаниите за изграждане на работодателска марка. Голямата награда на конкурса е за: Иновация на годината.

В конкурса могат да участват компании от всички сектори на българската икономика, общини, неправителствени организации, медии и др.

Всеки участник има възможност да кандидатства в няколко категории, а победителите ще бъдат излъчени от специално жури. Те ще се оценяват устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Крайният срок за записване е до 30 юни 2017 г., а официалната церемония по обявяване на победителите ще се състои на 5 юли.Повече информация за надпреварата може да намерите на интернет страницата: https://awards.b2bmedia.bg/
Страницата е редактирана последно на: 19.06.2017