Календар


Сигнали за корупция и конфликт на интереси

 • Ева Монова
 • Главен юрисконсулт
 • +359 2 940 7957
 • e.monova@sme.government.bg
 • онлайн формаПоследвайте ни:Среща на високо равнище Един пояс – един път, Хонконг, 11 септември 2017

В ИАНМСП постъпи информация от Съвет за развитие на търговията в Хонконг, че на 11 септември 2017 г. в Изложбения и Конгресен Център на остров Хонг Конг ще се състои форумът „Среща на високо равнище Един пояс – един път“ (Belt and Road Summit).

Събитието се организира съвместно от Правителството на Специален административен район Хонконг  и Съвет за развитие на търговията в Хонконг.

Икономическият и търговски форум Belt and Road ще събере представители на правителства и институции от държавите, които ще участват в инициативата Един пояс – един път с цел обмяна на информация относно многостранното сътрудничество и бизнес възможности, които предлага проектът. В миналогодишната конференция взеха участие 40 международно признати експерти и над 2400 представители на 48 страни и региони.

Форумът Belt and Road Summit представлява интерес за:

 • Представители на министерства и държавни институции с ресор икономическо развитие и регионално сътрудничество, служители на Министерството на финансите и на Министерството на икономиката, агенции за развитие на търговията и инвестициите
 • Научни организации и центрове
 • Банкери, инвеститори, специалисти от финансовия сектор
 • Представители на логистични и корабоплавателни компании (железници, терминали, пристанища, въздухоплаване, товари и превози, логистични центрове)
 • Фирми за професионални услуги: адвокатски кантори, счетоводни услуги, бизнес консултиране, правни експерти
 • Национални компании за инфраструктурни проекти
 • Инвеститори, директори на компании от национален мащаб, CFO и финансови ръководители на конгломерати от мултииндустриални компании.

Информация за програмата и темите на форума, можете да откриете на следните линкове:

http://www.beltandroadsummit.hk/en/information_centre/programme.html

http://www.beltandroadsummit.hk/en/information_centre/speakers.html

Форумът ще бъде съпроводен от паралелни B2B срещи между инвеститори и представители на различни икономически сектори.

В случай, че се интересувате от възможността да намерите инвеститор за реализацията на даден проект, можете да се възползвате от тази възможност..  Необходимо е да попълните приложения документ HKTDC – Project submission Form и да го изпратите на e-mail адрес: nedjalka.nagy@hktdc.org.

Таксата за участие във форума е USD 300 / участник. Можете да се регистрирате за участие онлайн на следния линк: http://www.beltandroadsummit.hk/en/participants/register_now.html.

Преференциални предложения за хотелско настаняване в Хонконг вижте тук: http://www.beltandroadsummit.hk/en/participants/value-for-money-hotels.html.

Допълнителна информация за събитието можете да откриете на уебсайта на Форума www.beltandroadsummit.hk.. Допълнителните си въпроси бихте могли да зададете на:

г-жа Недялка Наги,Референт за България

Hong Kong Trade Development Council

Tel: 36-20-945-9646

Mobile: 36-20-911-7339

Fax: 36-1-224-7769

Email: nedjalka.nagy@hktdc.org

Website: www.hktdc.com

Приложения:
Страницата е редактирана последно на: 10.08.2017