Българска продукция на Мебелния панаир в Белград (14 – 20.11.2011 г.)


Българска продукция на Мебелния панаир в Белград

От 14 до 20 ноември 2011 г. се проведе 49-то издание на Мебелния панаир, Белград, Сърбия.

От стартирането през 1967 г. проявата се утвърди като един от големите специализирани форуми в Югоизточна Европа, където се представя широк кръг от технически и технологични решения. В панаира взеха участие 600 изложители от 20 страни, сред които фирми-производители на мебели и изделия за вътрешно обзавеждане, изработващи машини, инструменти и материали за мебелната и дървообработващата индустрия. В тазгодишното издание на проявата имаше участие на фирми от България, Гърция, Полша, Испания, Чехия, Унгария, Румъния, Турция и Дания.
Продукцията на българските компании беше разположена на обща изложбена площ от 202 кв.м. Посетители и гости на Мебелния панаир в Белград имаха възможност да се запознаят с продукцията на фирмите: „МИПА” ООД, Шумен (проектиране и производство на стандартни, нестандартни и мебели по индивидуални проекти от ламинирани плоскости, MDF и масивна дървесина за дома, офиса, обществени сгради, магазини, учебни заведения и хотели), „ЛИГНА КОНСУЛТ”, София (интериорен дизайн, консултански услуги в областта на обзавеждането), „БЕЛКАРО – БЪЛГАРИЯ” ЕООД, София (мека мебел, холни и трапезарни маси, кухненски мебели и интериорно обзавеждане), „КАНУЧРЕХСПОРТ” ООД, Ямбол (производство на мебели), „ВИДЕНОВ ГРУП” ООД, Ямбол (кухненски мебели, дивани, офис обзавеждане, спални комплекти, холови маси и секции), „ТЕДИВА” ООД, Добрич (мека и корпусна мебел).

Международният мебелен панаир в Белград е включен в Индикативната програма на Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Страницата е редактирана последно на: 31.07.2012
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube