Българските производители се представиха на Международното изложение за храни и напитки Alimentaria 2012, Барселона, Испания (26 – 29 март 2012 г.)


Българските производители се представиха на Международното изложение за храни и напитки Alimentaria 2012, Барселона, Испания

От 26 до 29 март 2012 г. в Барселона се проведе традионното изложение за храни и напитки Alimentaria 2012. Тази година в него взеха участие 4 000 изложители от 75 страни, които се разположиха на около 94 622 кв.м изложбена площ.
На българския национален щанд своята продукция представиха: “Си Комерсиал 7” ЕООД – Самоков (производство и дистрибуция на захарни изделия), “Катрин Ко” ЕООД – Раковски (производство на кетчуп, майонеза, горчица, лютеница, конфитюри, гъби, мед), “Винзавод” АД – Асеновград (производство на вина, ракии, други напитки и продукти на винарската промишленост; бутилиране, транспорт и търговия в страната и чужбина; приемане и преработка на грозде), “Бонидекс” ООД – с. Рогош, Пловдивска обл. (производител на алкохолни напитки), “Тракия 2006” ЕООД – Пловдив (производство на растителни и животински масла и мазнини, без маргарини), “Диавена” ООД – Шумен (производство на рибни консерви) и “Ривал инвест” ЕООД – Пловдив (производство и търговия с пуканки).
Цели 21 000 кв. м. Alimentaria бяха посветени на международното винено изложение Intervin. Най-новото и интересно от световните вина беше представено в дегустационно-семинарния сектор на изложението Taste & Flavours. Към почти всички испански производители се присъединиха над 1000 винопроизводители от цял свят, заедно с големи вносители и търговци от винения сектор.
Изложението предостави на участниците и посетителите добра възможност за създаване на ценни търговски връзки, запознаване с новите тенденции в гастрономията и в храненето, ресторантьорството и висшата кулинария, както и с възможните решения за огромни предизвикателства пред сектора: опазване на планетата, устойчиво развитие, природосъобразен начин на живот.
Международната изложба е включена в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Страницата е редактирана последно на: 31.07.2012
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube