На 45-то издание на Cosmoprof Worldwide Bologna, Италия (09 – 12.03.2012 г.), българските компании представиха своята продукция


На 45-то издание на Cosmoprof Worldwide Bologna, Италия българските компании представиха своята продукция

Международната изложба за парфюмерия и козметика COSMOPROF 2012, Болоня, Италия (09 – 12.03.2012 г.), за поредна година потвърди лидерството си в световен мащаб.

По данни на организаторите, в промоционалната проява взеха участие 2300 изложители от 58 страни, желаещи да презентират своите козметични продукти, да разширят позициите си на международните пазари и да увеличат продажбите.

Сред новите участници бяха тези от Мексико, Калифорния-САЩ, Бразилия, Холандия и Румъния. Общият брой на посетителите надхвърли 170 000 души.

Международното изложение “COSMOPROF”  се организира от 1967 г.  и събира водещи световни компании, работещи в областта на козметичната индустрия, опаковките, суровините и технологиите за създаването и производството на продуктите в този бранш.

Основните тематични акценти на тазгодишното издание на изложението бяха: билкова козметика, тоалетни принадлежности и аромати, модни аксесоари, декоративна козметика, продукти за коса и СПА процедури, оборудване за козметични и фризьорски салони.

Разнообразие показаха и българските представители с продукти, предназначени за грижа и терапия за лице и тяло, както и за орална хигиена.

Българският щанд (№В40) бе разположен на обща изложбена площ от 128 кв.м. в зала 29 на изложбения център Bologna Fair.

Своята продукция представиха фирмите: „Натурал Козметик” ЕООД – Пловдив (производство и продажба на козметични продукти за лице и тяло с биосертифицирани етерични масла), „Екомаат” ООД – с. Мирково, област София (производство на биосертифицирани етерични масла, екстракти, козметични продукти), „Стар Нейлз – България” ООД – Пловдив (производство и продажба на продукти за маникюр и педикюр), „Суперфиниш 2000” ООД – Пловдив (производство и търговия с парфюмерия и козметика), „Батерия АД” – Никопол (производство и търговия на едро- битова химия), ЕТ „Боди-Д- Добри Добрев” – Пловдив (производство на козметични продукти), „Алтея Органикс” ООД – Стара Загора (производство и търговия на органично сертифицирани козметични продукти, базирани на българско розово и лавандулово масло), ЕТ „Христина – Христина Ганджулова” – София (производител на натурална козметика).

Международното изложение за парфюмерия и козметика COSMOPROF 2012, Болоня, Италия, е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Страницата е редактирана последно на: 07.08.2012
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube