Шест български компании взеха участие в Ecobuild 2012, Лондон (20 – 22 март 2012 г.)


Шест български компании взеха участие в Ecobuild 2012, Лондон

В периода 20-22 март 2012 в изложбения център ExCel, Лондон, Великобритания, се проведе поредното издание на Международното изложение за строителство, архитектура и дизайн ECOBUILD 2012. То е водещо събитие в света за устойчиво проектиране, строителство и застрояване на околната среда.


Изложението събра над 57 000 професионалисти в индустрията, като фокусът беше върху екологичните технологии в строителството, пасивното строителство и иновативните технологии в областта на дизайна и архитектурата в посока опазване на околната среда.

За трите дни на провелата се изложба повече от 1500 изложители показаха своите продукти, услуги и нововъведения. Сред тях бяха световно известните компании: Schueco, E.ON, Saint-Gobain, BASF, Kingspan, Vaillant и Worcester Bosch.

Посетителите имаха възможност да присъстват на най-големия форум в света, свързан с устойчив дизайн и еко-строителство. По време на изложбата се проведоха над 130 безплатни конферентни и семинарни сесии от добре познати имена в бранша: Джак Стро, Майкъл Портильо, Кевин Макклауд, Алън Джонсън, Джонатан Димбълби и др.

The Practical Installer демонстрира наживо нарастващото търсене на микро възобновяемите технологии, докато Renewable Heat Focus илюстрира практически и финансови ползи от възобновяема топлина-стимул за пазара. Разнообразен павилион разкри поредица от практически теми и демонстрации, които да помогнат на дизайнери да включват биоразнообразието и да отговарят на новите изисквания.

Solar Hub представи диапазон от слънчеви иновативни системи, а Renew даде практически съвети за постигането на едно от най-важните аспекти за постигане на енергийно ефективни сгради.

На ECOBUILD 2012 своята продукция представиха следните български компании: „Марин Батуров” ООД – София (производство на скално-облицовъчни материали Гнайс Глория от естествен камък гнайс), „Дамвент” ООД – Бургас (производство на климатични и вентилационни инсталации за промишлени и обществени сгради), “Елегант ЛТ” ООД – София (производител на PVC дограма и щори), Джоди Трейд ООД – София (производител на гама рамкови фасадни скелета, метални изделия за строителството), Транспласт МПД – Пловдив (производство на дървесно напълнени композитни материали, компаундиране на пластмасови материали), „Профил” ООД – Пловдив (производство и търговия с тръби, тръбни системи, фасонни части).

Международната изложба за строителство, архитектура и дизайн ECOBUILD 2012, Лондон, Великобритания, е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Страницата е редактирана последно на: 07.08.2012
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube