Участие на българските производители на MEBEL Moscow 2011, Русия (21 – 25 ноември 2011 г.)


Участие на българските производители на MEBEL Moscow 2011

В периода от 21 до 25 ноември 2011 г. десет български компании взеха участие в Международното изложение за мебелна промишленост и интериор „Мебел 2011”, което се проведе в Москва, Русия.
Московското изложение “Мебел” има 43-годишна история и е най-голямото в този бранш не само в Русия,но и в цяла източна Европа. Организира се на територията на най-големия московски изложбен комплекс “Експоцентър”. Тази година в него взеха участие 815 компании, а общият брой на посетителите достигна почти 50 хиляди души.
В рамките на изложението бяха отделени 7 тематични салона: STYLE – класически и модерни мебели от различни страни; COMFORT – мека и корпусна мебел за дома; COMPONENTS – части и принадлежности за производство на мебели; KITCHEN – кухненски мебели, техника и аксесоари; OFFICE – офис мебели и специални мебели; DESIGN – мебел; DECOR – вътрешен дизайн, интериор.
На българския щанд с обща площ от 240 кв.м. своята продукция представиха следните компании: Мебелфаб АД – Благоевград (производство на столове), Елимекс ЕООД – с. Добродан, общ. Троян (производство на маси и столове от масивна дървесина), РИВА 21 АД – Петрич (производство на столове и маси), Билдинг Арх Арт Енд Дизайн ЕООД – София (проекти за обзавеждане), Кирил Навущанов – с. Брестник, обл. Пловдив (производство на уникални мебели и дизайн), Мебели ИВВЕКС ООД – Стара Загора (производство на мека мебел), Мицикулеви ООД – с. Костандово, общ. Велинград (производство на мебели), Мебел К ЕООД – Кюстендил (производство на мебели), Интериор 46 ООД – Русе (производство на мебели за дома и офиса), Белкаро – България ЕООД – София (производство на мебели).
Освен участието в изложението българските фирми бяха запознати с условията и възможностите, които Центърът на промишлеността на Република България в Москва може да им предостави за реализиране на продукцията на руския пазар. Дискутирани бяха въпроси относно откриване на представителства в Руската федерация, информационно сътрудничество и съдействие при установяване на делови контакти, както и насърчаване присъствието на българския бизнес на перспективни пазари и региони на Руската федерация.
Участието на българските компании MEBEL Moscow 2011 беше организирано от Изпълнителната агенция за малките и средните предприятия по проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Страницата е редактирана последно на: 31.07.2012
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube