Участие на ИАНМСП в проект Vocational International Trade Training Implementation (VITTI), финансиран по програмата “Lifelong Learning” на Европейския съюз

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е одобрена за участие в международния проект Vocational International Trade Training Implementation (VITTI), финансиран по Програмата “Lifelong Learning” на Европейския съюз, част от която са дейностите, свързани със секторната програмата “Leonardo Da Vinci”, финансирана от ЕК. Координатор на проекта е шведската организация “ITM Worldwide”, чиято основна дейност е свързана с организирането и провеждането на обучение в сферата на придобиването на външнотърговски умения. Останалите международни партньори на ИАНМСП по проекта са организации от Естония, Словения, Гърция, Хърватия и Румъния.

Целта на проекта е да се предоставят възможности търговските организации и институции, участващи в проекта, да обменят опит в организирането на работа по интернационализирането на своята дейност, както и предоставяне на възможности за международно обучение на участниците в проекта за придобиване на търговски умения.

Подробна информация за проекта можете да откриете на:

http://vittifirst.org/
Страницата е редактирана последно на: 29.08.2013
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube