Българо-израелски бизнес форум, 28.10.2010 г., гр. София

В периода 27 – 29 октомври 2010 г., по покана на г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, в гр. София ще се състои официално посещение на г-н Узи Ландау, министър на националната инфраструктура на Държавата Израел. По време на своята визита той ще бъде придружен от израелска бизнес делегация, в състава на която влизат представители на водещите израелски компании от следните сектори: изграждане и развитие на инфраструктурата на държавата; планиране и управление на чистата енергия; рециклиране на отпадъци на основата на съвременни израелски технологии; управление на водите; системи за защита по въздушни и морски граници, както и на частни домове и земи; инженерингови дейности; недвижими имоти; фирми от ИКТ сектора и от хранително-вкусовата промишленост.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира на 28.10.2010 г.   бизнес форум, по време на който ще бъдат проведени двустранни срещи между български и израелски фирми. Форума ще се проведе в в хотел Шератон зала “Роял 2” от 10.00 часа.

Желаещите да участват следва да изпратят попълнена регистрационна форма в срок до 20.10.2010 г. За допълнителна информация, моля, обръщайте се към г-жа Светла Запрянова, държавен експерт в ИАНМСП, тел: 02 9329 267, e-mail:  mintcheva@sme.government.bg

Допълнително ще бъде публикувана информация за мястото на провеждане и програмата на форума.

Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 25.06.2011
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube