International Еngineering Sourcing Show (IESS), 21. – 24.01.2014, Мумбай, Индия. Краен срок за подаване на документи: 15.11.2013

 На Международния панаир India Engineering Sourcing Show (IESS) от 22 – 24 януари 2014 в гр. Мумбай, Индия, са представени секторите Индустриално оборудване и машини; Поддоставки и инвестиционни продукти; Модерни технологии и развойна дейност; Компоненти за автомобилостроенето. Очакват се около 500 изложители от Индия и други страни, както и 10 000 посетители от Индия и над 1 000 представители на чуждестранни бизнес делегации.

IESS е най-значимото събитие в Индия за представените браншове. Организира се от Индийския съвет за насърчаване на износа на инженерни продукти под егидата на Министерството на индустрията и търговията, Министерството на микро, малките и средните предприятия, Министерството на тежката индустрия и правителството на Индия. Паралелно се провеждат бизнес форуми, семинари и културни събития.

Участието на IESS 2014 предлага много добра възможност за представяне на съвременни български технологии и продукти пред потенциални купувачи и дистрибутори от Индия и други страни, за установяване на нови бизнес партньорства на един от най-бързо разрастващите се пазари в света и за идентифициране на нови пазари.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира бизнес делегация и национален щанд на 100 м2 изложбена площ при следните условия за фирмата изложител:

      9 м2 индивидуална площ

      Стандартен щанд и обзавеждане (1 маса, 2 стола, 1 кошче за отпадъци, 2 прожектора, 1 електрически контакт, подиум, подово покритие, надпис с името на фирмата)

               Организаторите на панаира осигуряват:

      4 нощувки (21. – 24.01.2014) за 1 представител от фирма изложител

      Транспорт летище / хотел / изложбен център

      Участие в съпътстващите бизнес форуми, семинари, както и покани за културните събития и официалната вечеря

Следните разходи се поемат от фирмата изложител:

      Транспорт и застраховка на изложбените експонати

      Командировъчни и пътни разноски, нощувки, застраховка и виза

      Допълнителни услуги, заявени от изложителя преди или по време на панаира

Кандидатстването и одобрението за участие на националния щанд на IESS 2014 се извършва съгласно Общите условията за участие на Национален щанд, организиран от ИАНМСП. Заявка-договор и декларации по образец (в приложение) се подават най-късно до 15.11.2013 г. в деловодството на ИАНМСП, ул. „Леге” 2-4, 1000 София, или по куриер. Няма ограничение, кандидатите да бъдат малко или средно предприятие.

С удоволствие оставаме на разположение за допълнителни въпроси на телефон 02 940 7988 или имейл t.mutafova@sme.government.bg (Тереза Мутафова). Подробна информация за панаира ще откриете на www.iesshow.in.

 

     Общи условия за участие на Национален щанд, организиран от ИАНМСП

      Заявка-договор за участие (по образец)

      Декларация за получени минимални / държавни помощи и за нефинансиране от други източници (по образец)

      Удостоверение по чл. 87, ал. 6 от ДОПК за липса / наличие на публични задължения по чл. 162, ал. 2, т. 1 от ДОПК към държавата
Страницата е редактирана последно на: 13.03.2014
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube