18.11.2013 Прессъобщение


П Р Е С С Ъ О Б Щ Е Н И Е

 18 ноември 2013 г.

 20 български компании участват в Международната изложба

за индустриални поддоставчици MIDEST в Париж


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на български фирми в Международната изложба за индустриални поддоставчици MIDEST 2013, което ще се проведе от 19 до 22 ноември 2013 г. в Париж, Франция.

На националния ни щанд (V 128, V 142, U 154 – павилион 6) с обща площ от 252 кв. м. в парижкия изложбен център Paris Nord Villepinte Exhibition Centre своята продукция и слуги ще представят 20 български компании:

АБ – ТЕРМ ООД – Кюстендил (производство на компоненти за машини и метални изделия), ДЕЛИА АУТОМОТИВ ЕООД – Априлци, обл. Ловеч (производител на автомобилни зъбни колела, втулки и пружини), ЕТ ДИМИТЪР ЦЪРОВСКИ – Троян, обл. Ловеч (производство на машинни части, резервни части за металорежещи машини, машини за рязане на дърво и селскостопанска техника), ДИНЩАЛ МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ЕООД – Габрово (производство на метални конструкции за халета и метални сгради), ЕАЗ ООД – Перущица (проектиране, производство и търговия на комплектни комутационни устройства и електрически апарати – ниско напрежение), ИКИС СЛ ООД – София (производство на осветителни тела по собствени проекти), ЕМ КОММЕРС 10 ЕООД – Русе (производство на електрозаварени студено огънати тръби и кухи секции), КООПЕРАЦИЯ НОВИ ТЕХНОЛОГИИ В МАШИНОСТРОЕНЕТО – с. Кривина, обл. София (производство на еднопосочни / изпреварващи /съединители, вграждани в скоростните кутии на мотокарите и други индустриални трансмисии и механизми), КРЕС-Д ЕООД – Казанлък (производство и сервиз на хидравлични елементи и системи, нестандартно оборудване и инструментална екипировка), МАГ ООД – Бобов дол, обл. Кюстендил (производство на резервни части и различни метални изделия), МАШПРОМ – КМХ ООД – Енина, обл. Стара Загора (производство на хидравлични изделия и детайли), МЕТАЛ ИН ЕООД – Пловдив (изработка на метални изделия, детайли и компоненти от листов и плътен материал и тръби от различни видове стомана), МЕТАЛ ТЕХНОЛОДЖИ ГРУП АД – София (производство на алуминиеви, чугунени и стоманени отливки, както и на центробежно лети детайли със специално предназначение), НИКИ ЕООД – Правец (производство на метални изделия за търговско оборудване, продуктово позициониране и бутиково представяне), НИКО – М 66 ЕООД – Пловдив (проучване, проектиране, създаване и внедряване в производство на иновативни решения за: ролки за гумено транспортни ленти, барабани, опъвателна станция, центриращ ролконосач, чистачи на гумено транспортна лента, нови лабиринтни уплътнения за лагерни възли), РОМТЕХ-3 ЕС ООД – Враца (развитие и производство на електронни и електромеханични продукти), УНИПОС ООД – Плевен (проектиране и производство на пожароизвестителна техника), ХИДРОМАРК ЕООД – Варна (производство и дистрибуция на маркучи и фитинги), ХИДРОПНЕВМОТЕХНИКА АД – Казанлък (проектиране, производство и изпитване на хидравлични компоненти и системи), 10 Х ЕООД – София (рекламно гравиране).

Националното участие на българските предприятия в Международната изложба MIDEST 2013 се организира по проект № BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

Със средствата на проекта Агенцията поема разходите за: наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието.

Международната изложба MIDEST е специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа. Тя се организира ежегодно от 1971 г. и е насочена към производители и доставчици на детайли и компоненти, за компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, за производителите на електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. Участието в MIDEST е добра възможност за представителите на компаниите да срещнат партньори и да установят делови контакти.

За допълнителна информация:

Лана Мумджиева

старши експерт Връзки с обществеността

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

тел.: + 359 (0) 2 940 79 97

E-mail: l.mumdzhieva@sme.government.bg

Страницата е редактирана последно на: 18.11.2013
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube