11.11.2013 Регал: ИАНМСП организира търговска мисия до Шанхай

От 11 до 18 ноември 2013 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира търговска мисия до Шанхай, Китай, с участието на български производители от сектор храни и напитки.

В състава на търговската мисия са включени представителите на 12 български компании: “Атанас Стойчев – Трейдинг” ЕТ – Пловдив, “ВАС” ЕООД – Габрово, “Винзавод” АД – Асеновград, “Винпром Ямбол” ЕАД – Ямбол, “Джордани” ЕООД – Шумен, “Зет 1” ЕООД – Варна, “Мидист” ООД – Казичене, “Ривал инвест” ЕООД – Пловдив, “Си комерсиал 7” ЕООД – Самоков, “Сладък път” ООД – София, “Уест Фудс” ЕООД – София, “Цима – 99” ООД – Раковски, обл. Пловдив.

Сред участниците в търговската мисия са производители на сладкарски, захарни и макаронени изделия, конфитюри и сладка, шоколад и шоколадови продукти, пчелен мед и пчелни продукти, както и производители на вино, съобщиха от ИАНМСП.

Търговската мисия се организира по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

Участниците в търговската мисия ще присъстават на откриването на Международното изложение FHC China 2013, след което ще се срещнат с генералния му директор и ще посетят щандове на индивидуални участници. За българските мениджъри са организирани B2B срещи с потенциални чуждестранни партньори, които ще се проведат на информационен щанд в рамките на изложението. В Шанхайската федерация на индустриалците ще се проведе бизнес форум и двустранни срещи между представителите на българските и китайски компании.
Страницата е редактирана последно на: 20.11.2013

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: