11.11.2013 Struma.com: 12 български компании заминават в Шанхай на международно изложение, ще обсъждат възможностите за бизнес с Китай

От 11 до 18 ноември 2013 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира търговска мисия до Шанхай, Китай, с участието на българските производители от сектор храни и напитки.

В състава на търговската мисия са включени представителите на 12 български компании:

Атанас Стойчев – Трейдинг ЕТ – Пловдив, ВАС ЕООД – Габрово, Винзавод АД – Асеновград, Винпром Ямбол ЕАД – Ямбол, Джордани ЕООД – Шумен, Зет 1 ЕООД – Варна, Мидист ООД – Казичене, Ривал инвест ЕООД – Пловдив, Си комерсиал 7 ЕООД – Самоков, Сладък път ООД – София, Уест Фудс ЕООД – София, Цима – 99 ООД – Раковски, обл. Пловдив.

Сред участниците в търговската мисия са производители на сладкарски, захарни и макаронени изделия, конфитюри и сладка, шоколад и шоколадови продукти, пчелен мед и пчелни продукти, както и производители на вино.

Търговската мисия се организира по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

Със средствата на проекта Агенцията поема разходите за един представител от предприятие участник за: самолетен билет, вътрешен транспорт и трансфер, хотелско настаняване, отпечатване на каталог и логистика на място.

Участниците в търговската мисия ще присъстават на откриването на Международното изложение FHC China 2013, след което ще се срещнат с Генералния му директор и ще посетят щандове на индивидуални участници. За българските мениджъри са организирани B2B срещи с потенциални чуждестранни партньори, които ще се проведат на информационен щанд в рамките на изложението. В Шанхайската федерация на индустриалците ще се проведе бизнес форум и двустранни срещи между представителите на българските и китайски компании.

На 16 ноември г-жа Ирина Белева, Генерален консул на Република България в Шанхай, ще посрещне участниците в търговската мисия и ще проведе дискусионна работна среща на тема „Възможности за бизнес с Китай“.
Страницата е редактирана последно на: 20.11.2013

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: