28.11.2013 Прессъобщение

На 29 ноември 2013 г. (петък) от 9:30 ч. в зала № 8 на Националния дворец на културата (НДК) ще се проведе Българо-китайски бизнес форум. Събитието се организира от Министерството на икономиката и енергетиката на Република България, Министерството на търговията на Китайска народна република, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Бюрото за развитие на търговията на Министерството на търговията на Китай. Регистрацията на участниците ще започне от 8:30 ч.

Форумът ще бъде открит от Н. Пр. Уей Дзинхуа, извънреден и пълномощен посланик на Китай в България, и Н.Пр. г-жа Анна Янева, заместник-министър на икономиката и енергетиката. Приветствени слова към участниците ще отправят г-н Сун Ченгаи, ръководител на китайската делегация, и г-н Евгений Иванов, изпълнителен директор на ИАНМСП.

Участие във форума заявиха близо 200 български компании, които ще имат възможност да проведат В2В срещи с чуждестранните партньори. В състава на китайската делегация са включени около 40 представители на фирми от секторите: химическа промишленост, информационни технологии и съобщения, лека промишленост, проектно финансиране и др.

За допълнителна информация:

Лана Мумджиева

старши експерт Връзки с обществеността

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

тел.: + 359 (0) 2 940 79 97

E-mail: l.mumdzhieva@sme.government.bg
Страницата е редактирана последно на: 28.11.2013
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube