11.12.2013 Прессъобщение

В периода 11-17 декември 2013 г. Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира бизнес делегация, съпътстваща официалното посещение на председателя на Народното събрание на Република България г-н Михаил Миков и официална парламентарна делегация в Китайска народна република. От страна на ИАНМСП участва г-н Евгений Иванов, изпълнителен директор на Агенцията.

В състава на бизнес делегацията са включени представителите на фирми в следните сектори: строителство, машиностроене, енергетика, медицинско оборудване, селско стопанство, винопроизводство, хранително-вкусова промишленост, финансови услуги и туризъм, хранително-вкусова промишленост, козметика и парфюмерия.

В рамките на посещението ще се проведат бизнес форуми в градовете Чунцин и Пекин, на които ще бъдат представени възможностите за търговско и инвестиционно сътрудничество между двете страни, бизнес климата в България, българския лозаро-винарски сектор. Предвидени са двустранни срещи за създаване на преки контакти между българските предприятия и потенциални техни партньори от Китай за обмен на добри производствени и търговски практики.
Страницата е редактирана последно на: 12.12.2013
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube