Покана за участие в бизнес делегация, 20-24.01.2014 г., гр. Мумбай, Индия

В периода 20-24 януари 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към Министерството на икономиката и енергетиката организира бизнес делегация до Мумбай, Индия, ръководена от заместник-министър Красин Димитров. Програмата на посещението включва участие в международен форум с провеждане на двустранни срещи и посещение на специализираната международна инженерна изложба India Engineering Sourcing Show 2014.

Изложбата е най-голямото инженерно събитие в Индия, на което на площ от 11000 кв.м. участват над 500 индийски и международни компании, които излагат своите най-нови технологични постижения в областите: автомобилни компоненти и системи; индустриални и електрически машини; технологични изследвания, развитие и подизпълнение.

Основен организатор на изложбата е Съветът за насърчаване износа на инженерингови продукти (Engineering Export Promotion Council – EEPC), спонсориран от Министерството на търговията и индустрията на Индия.

Участието в India Engineering Sourcing Show 2014 (www.iesshow.in) предоставя много добри възможности за представяне на съвременни български технологии и инженерни продукти пред потенциални купувачи и дистрибутори от Индия и света; установяване на бизнес партньорства; идентифициране на нови пазари за продукция на български производители в ключовите сектори на IESS 2014: производство на автомобилни компоненти и системи; индустриално машиностроене и електротехника; изследвания и технологично развитие.

Условията за участие в бизнес делегацията са както следва:

  • Регистрационна такса от 169 USD за всеки делегат;
  • Възстановяване на разходите за самолетен билет до 500 USD и 2 безплатни нощувки (на 22 – 23 януари 2014 г.) в 4 или 5 звезден хотел на един представител от фирма;
  • Трансфер летище/хотел/изложбен център за всички български представители;
  • Организиране на B2B срещи с индийски компании според сферата на интереси.

За контакт: г-жа Светла Запрянова, тел. 02 940 7975, s.zapryanova@sme.government.bg

При интерес, моля да попълните приложената регистрационна форма и да я изпратите на s.zapryanova@sme.government.bg не по-късно от 27.12.2013 г.

Приложение: Регистрационна форма за участие
Страницата е редактирана последно на: 20.12.2013
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube