13.01.2014 в. “Новинар”: Показваме родни мебели на панаир в Кьолн

12 български фирми от мебелния бранш ще участват на престижния Международен панаир за мебели и обзавеждане IMM Cologne // LivingInteriors 2014.
Мероприятието ще се проведе от 13 до 19 януари в изложбения център KoelnMesse в германския град Кьолн. Българското участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), в изпълнение на проект за насърчаване на експорта, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“ 2007 – 2013″.
На изложението компаниите ще представят дигитален печат на текстил, външни и вътрешни мебели, легла, матраци, кухненско обзавеждане, мека мебел, спално бельо, олекотени завивки, покривала за легла, фотьойли и табуретки, дивани, светодиодно осветление и подматрачни рамки.
Фирмите, които ще представят продукцията си в Германия, са от Пловдив, Сливен, Ловеч, Хасково, Монтана, Варна, Търговище и София. В панаира ще участват 1250 изложители, а организаторите очакват около 135 000 посетители.
Страницата е редактирана последно на: 14.01.2014

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: