13.01.2014 в. “Ловечпрес”: Фирма с производствена база в с. Добродан е сред 12-те бьлгарски компании, които участват в мебелния панаир в Кьолн

Фирма с производствена база в с. Добродан е сред 12-те бьлгарски компании, които участват в мебелния панаир в Кьолн, съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). “Елимекс” ЕООД ще представи своите столове от широколистна дървесина в Международния панаир за мебели и обзавеждане IMM Cologne, който се провежда от 13 до 19 януари. Общата площ на щандовете на родните фирми е 397 кв. м.
Собственик на “Елимекс” ЕООД е Иван Радевски. Дружеството се занимава с производство на маси и столове от масивна дървесина. През 2011 г. то участва и на Международното изложение за мебелна промишленост и интериор в Москва.
Участието на българските компании сега в Кьолн е възможно по проект за насърчаване на експорта, реализиран от ИАНМСП по оперативна програма “Конкурентоспособност”. Със средствата на проекта агенцията поема разходите на участниците за: наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите. включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието.Cologne е едно от най-значимите сьбития в света за мебелния бранш. Успоредно с него ще се проведе и панаир за обзавеждане на бани, за подови и стенни покрития и осветление Livinglnteriors. Очаква се проявата, в която ще участват 1250 изложители от 50 страни, да бъде посетена от около 135 хиляди души.
Страницата е редактирана последно на: 14.01.2014

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: