ИАНСМ организира българското участие на VENATORIA FITAC 2011

София, 6 март 2011 г.

ИАНСМ организира българското участие на VENATORIA FITAC 2011

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно с Изпълнителната агенция по горите, организираха представянето на български фирми на международното ловно изложение “El Salón de Cazadores, Venatoria” 2011. На провелото се от 3 до 5 март в Мадрид, Испания. изложение, България за първи път беше страна партньор. На обща изложбена площ от 10 000 кв. м участие взеха 240 фирми от петте континента.

Националният ни щанд представляваше ловна къща, разположена на площ от 100 кв.м. Българското участие мина под мотото “Улови трофей”! (¡Caza trofeo!). В изложението участваха фирмите „Ар – хънтинг” ЕООД, „АВА – Николай Колев”, „Българиан Хънт Сървиз”, ловно стопанство „Буковец”, „Бултурс” ЕООД, „Елен хънтинг” ЕООД, ловно стопанство „Правец хънтинг резърв”, KORMISOSH, както и Съюз на ловците и рибарите в България, Асоциация “Български дивеч”, Изпълнителна агенция по горите и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Българският щанд беше официално открит от г-н Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните и г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма. На 4 март министър-председателя Бойко Борисов и водената от него делегация посетиха щанда ни.

Участието на ловните стопанства и фирми е от особена важност за имиджа им. Най-голямото изложение на ловни трофеи в испаноговорящите страни, се  ползва с подкрепата на авторитетни международни неправителствени организации, испански държавни институции и Кралското семейство. Провежда се ежегодно и е сред най-престижните прояви в областта на лова, риболова и хоби-туризма в Европа.
Страницата е редактирана последно на: 04.08.2011
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube