18.11.2013 BG Север: Пет фирми от Севера на изложение в Париж

То е специализирано в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа

Пет фирми от Севера ще участват в Международната изложба за индустриални поддоставчици MIDEST в Париж.

Това са “Делиа аутомотив” ЕООД – Априлци, производител на автомобилни зъбни колела, втулки и пружини, ЕТ “Димитър Църовски” – Троян, производител на машинни части, резервни части за металорежещи машини, машини за рязане на дърво и селскостопанска техника, “Динщал метални конструкции” ЕООД – Габрово, за производство на метални конструкции за халета и метални сгради. Във форума ще участват и “ЕМ коммерс 10” ЕООД – Русе, за производство на електрозаварени студено огънати тръби и кухи секции, и “Унипос” – Плевен, фирма за проектиране и производство на пожароизвестителна техника.

Изложението във френската столица е от 19 до 22 ноември. На българския щанд, с обща площ от 252 кв. м. своята продукция и услуги ще представят 20 компании.

Националното участие на българските предприятия се организира по проект “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който Изпълнителната аганция за насърчаване на малките и средните предприятия е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

Международната изложба MIDEST е специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа. То се организира ежегодно от 1971 г. и е насочено към производители и доставчици на детайли и компоненти, за компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, за производителите на електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. Участието в MIDEST е добра възможност за представителите на компаниите да срещнат партньори и да установят делови контакти.
Страницата е редактирана последно на: 16.04.2014

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: