18.11.2013 InfoPleven: Плевенска компания в българската група на Международно изложение в Париж

20 български фирми ще участват в Международната изложба за индустриални поддоставчици MIDEST 2013, която ще се проведе от 19 до 22 ноември 2013 г. в Париж, Франция.

На националния ни щанд с обща площ от 252 кв. м., в павилион 6 в парижкия изложбен център Paris Nord Villepinte Exhibition Centre, сред българските изложители ще е и плевенска фирма, с предмет на дейност проектиране и производство на пожароизвестителна техника. Ще участват още фирми от Априлци и Троян, Габрово, Кюстендил, София, Пловдив, Русе, Стара Загора, Варна, Враца.

Националното участие на българските предприятия в Международната изложба се организира по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, информират от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Международнато изложение MIDEST е специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа. То се организира ежегодно от 1971 г. и е насочено към производители и доставчици на детайли и компоненти, за компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, за производителите на електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. Участието в MIDEST е добра възможност за представителите на компаниите да срещнат партньори и да установят делови контакти.
Страницата е редактирана последно на: 16.04.2014

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: