Бизнес делегация, придружаваща г-н Драгомир Стойнев, министър на икономиката и енергетиката и други официални лица по време на Втората сесия на българо- туркменистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество в Ашхабад, Туркменистан, в периода 2 – 4 юли 2014 г.

В периода 02-04 юли 2014 г. ще се проведе втората сесия на българо-туркменистанска междуправителствена комисия (МПК) за икономическо сътрудничество в гр. Ашхабад, Туркменистан. Председател на българската част на Смесената комисия е г-н Драгомир Стойнев, министър на икономиката и енергетиката. В състава на официалната делегация са включени и заместник-министри на икономиката и енергетиката, транспорта, информационните технологии и съобщенията и други официални лица.

В рамките на визитата се предвижда провеждане на бизнес форум в гр. Ашхабад с двустранни срещи между представители на българските и туркменистанските делови среди. На предстоящите форуми ще бъдат осъществени преки бизнес контакти между българските и туркменистанските компании, представяне на икономическия потенциал на страната, възможностите за развитие на търговско-икономическите връзки, бизнес климата и условията за инвестиции в България, както и възможностите за успешна реализация на проекти между двете държави.

Във връзка с гореизложеното, имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие Вие или Ваш представител в състава на бизнес делегацията, придружаваща г-н Драгомир Стойнев, министър на икономиката и енергетиката в гр. Ашхабад, Туркменистан.

Програмата на делегацията е в процес на съгласуване с туркменистанска страна и ще бъде предоставена допълнително на регистрираните участници.

По предварителни разчети, разходите, свързани с участието в бизнес делегацията са в размер до 3500 лв. за човек и включват: самолетен билет, виза, вътрешни трансфери, две нощувки.

Желаещите да участват в бизнес делегацията следва да изпратят попълнена приложената Регистрационна форма в срок до 11.06.2014 г. (сряда).

Допълнителна информация може да бъде получена от: г-жа Николина Георгиева, тел: 02/ 940 79 77, e-mail: n.georgieva@sme.government.bg
Страницата е редактирана последно на: 29.05.2014
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube