Бизнес делегация, придружаваща г-н Данаил Папазов, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, по време на Шестата сесия на българо-албанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество в Тирана, Албания ( 23-24 юни 2014 г.)

В периода 23-24 юни 2014 г. в Тирана ще се проведе шестата сесия на българо-албанската междуправителствена комисия (МПК) за икономическо сътрудничество. Председател на българската част на комисията е г-н Данаил Папазов, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

В рамките на визитата се предвижда провеждане на бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на двете държави. По време на събитието ще бъдат представени икономическият потенциал на страната, възможностите за развитие на търговско-икономическите връзки, бизнес климата и условията за инвестиции в България.

С оглед възможностите за реализиране на директни контакти между български и албански компании се предвижда сформиране на бизнес делегация от представители на нашите предприятия от следните сектори: енергетика (хидро, газово, петролно и минно оборудване), строителство, лека промишленост (облекло и обувки), пътно строителство и транспортна инфраструктура, туризъм, селско стопанство, сигнално-охранителна техника, опаковки, дървообработване и др.

Желаещите да участват в делегацията следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма в срок до 16.06.2014 г.

Допълнителна информация може да бъде получена от г-н Георги Гайтанджиев, тел: 02 940 76 53, e-mail: g.gaitandjiev@meе.government.bg

 

Приложение: Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 12.06.2014
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube