ИАНМСП получи грамота за добро представяне на изложение в Истанбул


Организаторите на едно от най-големите световни изложения в областта на информационните и комуникационните технологии – CeBIT Bilisim 2010, наградиха с грамота Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Грамотата бе дадена за добрата организация на българските щандове на тазгодишното издание на панаира, провело се от 6 до 10 октомври в Истанбул. На изложението участваха 989 изложители от 22 страни, като посетителите бяха 146 000 от 79 страни.

ИАНМСП организира българското национално участие на CeBIT Bilisim 2010 по Проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001 „НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ”, като финансирането се осъществява от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013.

Нашите национални щандове бяха разположени на обща площ от 133 кв. м, като участие взеха 12 български предприятия: ТЕХНОЛОГИКА ООД, ИСЛ ООД, НОАК ООД, ИНС ИНФО ТРЕЙД ООД, НЕМЕЧЕК ООД, ОДЕСОС КОЛОР ООД, ИНТЕРКОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ ООД, МИКРОИНВЕСТ ООД, ВЛАДСЕТЕР ООД, БУЛУЪРК ООД, СТЕП СОФТ ООД, ОПТИМ АЛ ООД.

По мнение на българските фирми изложението е преминало при силен интерес от страна на посетителите към дейността на българските участници, представени на щанда. Българските фирми са провели около 20 срещи с потенциални чуждестранни контрагенти.

В резултат на доброто сътрудничество между агенцията и в. „Компютър уърлд” на изложението беше разпространено известно количество от специализирания брой на вестника, разказващ на английски език за българската информационна и комуникационна индустрия.

Приложение: Грамота за добро представяне на изложението CeBIT Bilisim 2010 в Истанбул

Страницата е редактирана последно на: 04.08.2011
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube