Обучение на тема “Практически инструменти за успешни продажби на чужди пазари – опита на италианските фирми от сектор дървообработване и мебелна промишленост”.

ИЧЕ – Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина, и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно организират обучение на тема “Практически инструменти за успешни продажби на чужди пазари – опита на италианските фирми от сектор дървообработване и мебелна промишленост”. Събитието се организира и със съдействието на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Обучението ще се проведе на 24 март 2015 г. в гр. Пловдив, хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“, зала „Проф. Арх. Йолов”.

Инициативата е насочена към МСП от мебелната и дървообработващата индустрия, като целта е да се формират практически умения в предприемачите за успешно представяне на български стоки и услуги на европейския и външни пазари.

По време на обучението ще бъдат разгледани следните теми:

  • Създаване и управление на експортен консорциум
  • Маркетингови инструменти и подготовка за излизане на чужди пазари
  • Дизайнът като конкурентно предимство.

Лектори са:

  • Г-н Алесандро Адари, заместник президент на „Конфиндустрия“ в Киети и Пескара, отговарящ за фирмените мрежи, иновационните пулове и за внедряването на иновациите във фирмите. Като експерт в сферата на интернационализацията и бизнес мрежите е допринесъл за учредяването на редица фирмени сдружения.
  • Проф. Пиетро Брунели е експерт по психология и социология на потреблението – извършва консултантска дейност и обучение по маркетинг, мода и комуникация. Има диплома по семиотика при проф. Умберто Еко, диплома по психология, специалист по социални комуникации.

Участието в обучението е безплатно. При проявен интерес от Ваша страна, моля да заявите участието си, като ни изпратите до 19 март 2015 г. попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: r.nenkova@sme.government.bg. Информация за програмата на обучението и кратко представяне на лекторите може да получите оттук.
Страницата е редактирана последно на: 12.05.2015
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube