Нова поредица от безплатни курсове по счетоводство на тема „Практическо счетоводство за микро и малки фирми“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

            Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в партньорство със счетоводна къща Брейн Сторм Консулт успешно стартираха поредица от безплатни курсове по счетоводство в подкрепа на малкия и средния бизнес. Обученията са насочени към представителите на МСП, които имат желание да придобият практически знания по счетоводство и да повишат квалификацията си в тази област.

Обучението се провежда под формата на webinar.  Може да присъствате на курса от вашето работно място или от дома, достатъчно е само да имате интернет връзка и слушалки, а ако искате да участвате активно като задавате въпроси – и микрофон.

Новата поредица от безплатни курсове по счетоводство на тема „ПРАКТИЧЕСКО СЧЕТОВОДСТВО ЗА МИКРО И МАЛКИ ФИРМИ“ ще стартира на 21.04.2015 г.  от 11.00 ч.

Обучението ще се проведе в 4 поредни модула в 4 поредни седмици. Заявилите участие ще получат автоматично уведомление за последващите модули.
За да участвате в он-лайн обучението е необходимо да се РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!!!

Линкът ще бъде активен 15 минути преди започване на курса.

За програмата на webinar може да се информирате от прикачения файл или на сайта на Брейн Сторм Консулт – www.brainstorm.bg.

Програма Wewbinar 2015
Страницата е редактирана последно на: 17.04.2015Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: