Обучение на тема “Ефективни организационни и производствени процеси за конкурентоспособност на глобалния пазар: италианският опит в сектор облекло”

ИЧЕ – Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина, и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно организират обучение на тема “Ефективни организационни и производствени процеси за конкурентоспособност на глобалния пазар: италианският опит в сектор облекло”. Събитието се организира и със съдействието на Българската асоциация на производителите и износителите на облекло (БАПИОТ).

Обучението ще се проведе на 28 май 2015 г. в гр. София, хотел „Хилтън“, зала „Мусала”.

Инициативата е насочена към МСП от сектор производство на облекло и текстил, като целта е да се формират организационни и практически умения в предприемачите за повишаване на тяхната конкурентоспособност и за успешното им представяне на глобалния пазар.

По време на обучението ще бъдат разгледани следните теми:

  • Управление на качеството на бизнес процесите: опитът на фирмите в сектор облекло
  • Бизнес сътрудничество и международен маркетинг – експортни консорциуми, A.T.I., договори за бизнес мрежа: стратегии и казуси

Лектори са г-н Алесандро Адари, заместник президент на „Конфиндустрия“ в Киети и Пескара, и г-н Умберто Трули, Фирма Акта Лоджика.

Участието в обучението е безплатно. При проявен интерес от Ваша страна, моля да заявите участието си, като ни изпратите до 26май 2015 г. попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: r.nenkova@sme.government.bg. Информация за програмата на обучението може да получите оттук.
Страницата е редактирана последно на: 27.05.2015Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: