Покана за участие в Бизнес форум с контактна борса Balkan Trade Bridge 2015

В периода 18–19 юни 2015 г. в х-л „Кемпински хотел Маринела“ гр. София ще се проведе Икономически форум за Югоизточна Европа, в който ще вземат участие министрите на икономиката на страните от региона, известни политици, дипломати и представители на деловите среди.

В рамките на Икономическия форум за Югоизточна Европа, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Българския икономически форум (БИФ) организира второ издание на Контактна борса Balkan Trade Bridge 2015 (ВТВ 2015). Основният акцент на събитието ще бъде поставен върху външната търговия на България, като освен кратка дискусионна част, ще бъдат проведени серия от предварително организирани двустранни бизнес срещи между „мениджъри покупки” на големи предприятия от България и региона и техни потенциални доставчици от България. Целта на ВТВ 2015 е създаване на платформа за осъществяване на връзки на българския бизнес с нови чуждестранни партньори, предоставяне на възможност за насърчаване на българския износ, както и интеграция на чуждестранните инвеститори в българската икономика.

С настоящото отправяме покана към Вас, да се включите във второто издание на Контактна борса Balkan Trade Bridge 2015 като предприятие „продавач“. От 10.00 до 14.00 ч. на 19.06.2015 г. за Вашите представители ще бъдат организирани поредица от двустранни бизнес срещи.

При интерес, моля, попълнете приложения регистрационен формуляр и го изпратете на office@biforum.org. За допълнителна информация може да се обръщате към Игор Тодоров, координатор на събитието от БИФ, тел: 02/951 68 10.

Повече информация за първото издание на ВТВ може да бъде намерена на адрес: http://biforum.org/event-56.html

Списъкът на всички регистрирали се купувачи към момента е на http://biforum.org/eventpage-94.html

Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 04.06.2015
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube