Българо – виетнамски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи

С оглед разширяване на възможностите за установяване на бизнес контакти с чуждестранни фирми, на 5 юни 2015 г. в „София Хотел Балкан”, гр. София, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно с Министерство на планирането и инвестициите на СР Виетнам, организира Българо-виетнамски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи.

Събитието е част от програмата на официалното посещение на министър-председателя на СР Виетнам, г-н Нгуен Тан Зунг, който ще ръководи виетнамската официална и бизнес делегация и ще бъде придружаван от Министъра на планирането и инвестициите и Министъра на индустрията и търговията на СР Виетнам.

В състава на бизнес делегацията са включени представители на едни от най-големите виетнамски корпорации и фирми от секторите: банково дело, селско и горско стопанство, хранително-вкусова промишленост, дървообработване и производство на мебели, инфраструктура и строителство, енергетика и възобновяеми енергийни източници, текстил и облекло, електроника и електротехника, туризъм, недвижими имоти и др.

Целта на форума е да се осигурят възможности за създаване на преки контакти между български предприятия и потенциални техни партньори от СР Виетнам за производствено коопериране, за увеличаване обема на българския износ, за обмен на добри производствени и търговски практики и пр., като особено внимание се отдава на задълбочаване на търговско-икономическото и инвестиционно сътрудничество.

По време на форума ще бъде изнесена филмова презентация за инвестиционната среда в СР Виетнам, като основния фокус на събитието е насочен към насърчаване на директните контакти между българските и виетнамските делови среди и практическа реализация на приетия модел за икономическо сътрудничество между двете държави.

Форумът е част от мероприятията в сферата на търговско-икономическото и инвестиционно сътрудничество между двете страни, организирани за отбелязване на 65-тата годишнина от установяването на дипломатическите отношения между България и Виетнам през настоящата 2015 г.

Желаещите за участие следва да заявят предварителен интерес като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 17:00 ч. на 03.06.2015 г. на е-mail адрес: office@fpg.cc

Допълнителна информация можете да получите на телефон: +359 2 960 00 926.

Приложения:

 

 

 

 

 

 
Страницата е редактирана последно на: 27.05.2015
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube