Българо – индийски бизнес форум в София


Утре, 04 юни 2015 г. в зала „Силует“ на „Кемпински хотел Маринела”, гр. София, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно със Съвета на европейските търговски камари в Индия/Мумбай, организира Българо-индийски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи. Форумът ще бъде открит от г-н Любен Петров, Заместник-министър на икономиката и от г-н Раджеш Кумар Сачдева, Посланик на Република Индия в България.

Целта на бизнес визитата е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения на Индия със страните от Централна и Източна Европа, да бъдат разкрити нови възможности за търговско сътрудничество и партньорство в рамките на МСП, както и да бъдат проучени нови пътища за двустранни инвестиции в съответните държави.

Участието във форума са заявили представители на индийските бизнес среди в следните сектори на индийската икономика: автомобилна индустрия, алтернативна/соларна енергия, инженерство/електротехника, информационни технологии, логистика и международни морски превози, производители на суровини и текстил, огнеупорни материали и керамика.

Българо-индийският бизнес форум се организира в изпълнение на проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013.

Дата и час на провеждане: 04 юни 2015 г., 10:00 часа

Място на събитието: Зала „Силует“, „Кемпински хотел Маринела”, гр. София

Страницата е редактирана последно на: 03.06.2015




Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bg



Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube