Българо-португалски форум събира над 70 фирми

Над 70 български и португалски фирми се събират на бизнес форум в София утре (16 юни 2015 г.). Събитието е от 10 ч. в „София хотел Балкан“, зала „Роял“. Форумът ще бъде открит от президентите на България и Португалия г-н Росен Плевнелиев и г-н Анибал Каваку Силва. Целта на проявата е да бъде активизиран стокообменът между България и Португалия и да бъдат разкрити нови възможности за търговско и  икономическо сътрудничество, както и да бъдат проучени нови пътища за двустранни инвестиции в съответните държави.

В състава на португалската бизнес делегация са включени представители от следните сфери на икономиката: селско стопанство и хранително–вкусова промишленост, строителство, изграждане на тръбопроводи, производство на пластмаси и продукти от пластмаса, производство и търговия с вино, винен туризъм, консултантски услуги и маркетингови планове, автомобилната индустрия и др.

Организатори на форума са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ и Българската търговско–промишлена палата, съвместно с Португалската агенция за инвестиции и външна търговия и Посолството на Португалия в България.
Страницата е редактирана последно на: 15.06.2015
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube