Българо – пакистански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи, 22 юни 2015г.,„Гранд Хотел София”, гр. София, по време на Първата сесия на българо-пакистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество (22-23 юни 2015 г.).

По време на Първата сесия на българо-пакистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество (22-23 юни 2015 г., гр. София), Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо-пакистански бизнес форум с провеждане на двустранни срещи и възможности за установяване на бизнес контакти с пакистански компании на 22 юни 2015 г. от 11:00 ч. в „Гранд Хотел София”, гр. София.

Целта на бизнес проявата е да подпомогне активизирането на търговско-икономическите отношения на Ислямска република Пакистан с България, разкриването на нови възможности за търговско сътрудничество, партньорство, както и за стимулиране на двустранните инвестиции в двете държави.

В пакистанската бизнес делегацията са включени 10 представители на деловите среди – производители и търговци, от различни сектори на пакистанската икономика: хранително-вкусова промишленост (пресни плодове и зеленчуци, ориз), добив на мрамор (и в суров вид) и камък, производство на бижута от мрамор, производство на музикални инструменти, хирургически инструменти, производство на ножове и инструменти за дърворезба, професионални кухненски ножове и инструменти.

Желаещите за участие във форума и в двустранните срещи, следва да заявят предварителен интерес като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 18 юни 2015 г. на е-mail адрес: eva@sme.government.bg

 Допълнителна информация може да получите на следните телефони: 02/940 7989 и 02/940 7976, г-жа Камелия Гашевска, главен експерт и г-жа Евелина Иванова, старши експерт, дирекция „Интернационализация на МСП“.

Приложения:

 

 
Страницата е редактирана последно на: 15.06.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube