50 фирми от Република Беларус търсят партньори от България

В периода 24-25 септември 2015 г. в гр. Минск, Република Беларус, ще се проведе петата сесия на Българо-беларуската междуправителствена комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество. Председател на българската част на Комисията е г-жа Даниела Везиева, заместник-министър на икономиката.

ИАНМСП организира бизнес делегация в периода 23-26 септември 2015, придружаваща г-жа Даниела Везиева, заместник-министър на икономиката, като в рамките на сесията, на 24 септември 2015 г., ще се проведе бизнес форум с организирани двустранни срещи между представителите на деловите среди на двете държави в „Националния център за маркетинг и конюнктура на цените“, гр. Минск, Република Беларус.

В тази връзка, партньорът на ИАНМСП „Национален център за маркетинг и конюнктура на цените“, гр. Минск, Република Беларус, информира за допълнителен интерес за срещи с български фирми по време на форума на още 50 компании от Република Беларус от следните браншове: машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост, продукти от ХВП и по-специално преработени месни продукти, вина и алкохолни напитки, машиностроене и подизпълнители, инвестиции и имоти, други.

ВИЖ СПИСЪК

При желание за участие в бизнес форума, в гр. Минск, Република Беларус, и реализиране на директни срещи с беларуските компании, може да попълните и изпратите РЕГИСТРАЦИОННАТА ФОРМА, с посочени конкретните имена на фирми от списъка, най-късно до 09.09.2015 г. на е-mail адрес: k.gashevska@sme.government.bg или eva@sme.government.bg

Организацията и участие в бизнес форума с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП със съдействието на „Национален център за маркетинг и конюнктура на цените“, гр. Минск, Република Беларус, както и на Ръководител СТИВ Минск.

Организацията по пътуването по тази покана (издаване на виза, самолетен билет, настаняване, вътрешни трансфери, застраховка, дневни) се извършва самостоятелно, като разходите са за сметка на участниците. На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена подробна програма на посещението.

Допълнителна информация може да получите на следните телефони: 02/940 7989 и 02/940 7976, г-жа Камелия Гашевска, главен експерт и г-жа Евелина Иванова, старши експерт, дирекция „Интернационализация на МСП“.
Страницата е редактирана последно на: 27.09.2015
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube