Над 100 български и китайски фирми се срещат на форум в Пловдив


Над 100 китайски и български фирми ще създадат преки контакти по време на форум, който започва от 11 часа на 18 септември 2015 г. в Новотел – Пловдив. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия със съдействието на Община Пловдив и Българо-китайската асоциация за бизнес развитие /БКАБР/ организира Българо – Китайска (Нингбо) бизнес конференция с провеждане на двустранни срещи. Събитието ще бъде открито от зам.-министъра на икономиката Любен Петров.

От китайска страна ще бъде Къхуа Юен – икономически и търговски съветник към посолството на Китай, на ръководителя на китайската делегация – Дзянхуа Ксу, заместник-директор на Комисията по търговия на община Нинбо, на Чангцинг Джанг – китайският партньор на Евро-китайската зона за икономическо развитие.

Във форума в Пловдив ще вземат участие представители на фирми от гр. Нингбо от сферите текстил http://www.masterpapers.com/, търговия, внос и износ на механични и електронни продукти, машини за шприцоване в леярството, производство на играчки, рециклиране и околна среда, лека промишленост, строителство, машини, осветление и осветителни тела, производство на медицински инструменти, медицинска апаратура и стоматологични инструменти, земеделски храни и ХВП, водомери, топломери и електромери, авточасти, електроника за автомобили, недвижими имоти, туризъм, маркетинг, производство на постоянни магнити, акрилни продукти, магнитни моторни части, изделия от пластмаса, опаковъчни контейнери за храни, мобилни оператори и мобилна техника и др.

Форумът е по проект „НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013.

Страницата е редактирана последно на: 17.09.2015
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube