Бизнес делегация и Българо-йордански бизнес форум, гр. Аман, Кралство Йордания, в периода 30 октомври – 04 ноември 2015 г.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира в периода 30 октомври – 04 ноември 2015 г. бизнес делегация и Българо-йордански бизнес форум в гр. Аман, Кралство Йордания с цел разкриване на  възможностите за установяване на директни контакти между български и йордански компании.

Предвижда се сформиране на бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори: хранително-вкусовата промишленост, козметика, облекло и текстил, земеделие (зърно), фармацевтика, ИКТ, алтернативна енергия, животновъдство, строителство, железопътна инфраструктура, петрол, газ и туризъм.

Организацията по цялостното пътуване на бизнес делегацията, включително съдействие при издаване на виза, настаняване, вътрешни трансфери и участие в бизнес форума с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Почетния Консул на Йордания в България, г-н Хасан ал Бармауи, Българо-йорданска камара за икономическо сътрудничество и партньори от Кралство Йордания.

Всички разходи, свързани с издаването на визи, самолетен билет, хотелско настаняване, застраховка, вътрешен трансфер и дневни, са за сметка на участниците. На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена подробна програма на посещението.

Желаещите за участие в делегацията, следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 05.10.2015 г. на е-mail адрес: k.gashevska@sme.government.bg или eva@sme.government.bg.

Допълнителна информация може да бъде получена на следните телефони: 02/940 7989 и 02/940 7976, г-жа Камелия Гашевска, главен експерт и г-жа Евелина Иванова, старши експерт, дирекция „Интернационализация на МСП“.

 

Приложение:
Страницата е редактирана последно на: 24.09.2015
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube