Покана за участие в бизнес делегация, съпътстваща официалната визита на министъра на икономиката г-н Божидар Лукарски и посещение на 33-ти международен панаир FIHAV 2015 (01-07 ноември 2015 г., Хавана, Куба)

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира в периода 30 октомври – 07 ноември 2015 г. бизнес делегация в Хавана, Куба, съпътстваща официалното посещение на министъра на икономиката Божидар Лукарски.

Международният панаир “FIHAV” се организира от 1983 г. насам и е най-важното търговско изложение в Куба и Карибския басейн, както и едно от най-представителните в Латинска Америка. “FIHAV”  е многосекторен търговски панаир, на който се излагат суровини, хранителни продукти, текстил, потребителски стоки, машини и оборудване, технологии и услуги. По време на миналогодишното му 32-ро издание в него са взели участие повече от две хиляди предприемачи от около 60 държави, а изложбената площ е била на 18 500 кв.м. Инициативата е била уважена от над 30 чуждестранни официални делегации. На „FIHAV” 2014 България не е участвала със свой щанд.

Желаещите за участие в делегацията, следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 09.10.2015 г. на е-mail адрес: mintcheva@sme.government.bg

Заинтересованите български компании имат възможността да участват индивидуално в международния панаир. Повече информация за панаира може да се намери на http://www.feriahavana.com/.

Допълнителна информация може да бъде получена на следния телефон: 02/940 7974, г-жа Боряна Минчева, началник отдел „Мерки за интернационализация на МСП“.

Приложение:
Страницата е редактирана последно на: 24.09.2015
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube