Българо–японски бизнес форум за МСП с провеждане на бизнес дискусии, 13 октомври 2015 г.

На 13 октомври 2015 г. в „Конферентна зала – Sense” на „Sense” Хотел, гр. София, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, организира Българо–японски бизнес форум за МСП с провеждане на бизнес дискусии.

Целта на форума е участниците да се запознаят с икономическите условия и възможности за двустранно сътрудничество, да се създадат преки контакти между българските предприятия и потенциални техни партньори от Япония, чрез представяне на информация за японския пазар и предприятия.

В Българо–японския бизнес форум за МСП с провеждане на бизнес дискусии могат да участват фирми от следните сектори и подсектори: хранително-вкусова промишленост, козметика, търговия, информационни и комуникационни технологии инсталации, производство на розово масло и продукти от него, био производство, производство на традиционни български продукти.

Във връзка с гореизложеното, ИАНМСП отправя покана за участие във форума към заинтересовани фирми. Желаещите следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на е-mail адрес: office@fpg.cc

Форумът се организира с любезното съдействие на Японската организация за външна търговия.

Дата и час на провеждане: 13 октомври 2015 г., 10:00 часа.

Място на събитието: „Конферентна зала- Sense”, „Sense” Хотел, гр. София

Програма за провеждане на Българо–японски бизнес форум, с провеждане на бизнес дискусии, 13 октомври 2015 г., „Sense” Хотел, гр. София:

Час

Програма

09.30 – 10.00

Регистрация на участниците

10.00 – 12.00

Официално откриване на форума и презентации

12.30 – 12.30

Кафе пауза

12.30 – 14.00

Провеждане на бизнес дискусии

Приложение: Регистрационна форма
Страницата е редактирана последно на: 08.10.2015
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube