Българо– Арменски бизнес форум, с провеждане на двустранни бизнес срещи за предприятия от сектор информационни и комуникационни технологии


На 30 октомври 2015 г. в „Конферентна зала- София” на Гранд хотел София , Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, организира Българо – Арменски бизнес форум, с провеждане на двустранни бизнес срещи за предприятия от сектор информационни и комуникационни технологии.

Целта на форума е участниците да се запознаят с икономическите условия и възможности за двустранно сътрудничество, да се създадат преки контакти между българските предприятия и потенциални техни партньори от Република Армения, чрез представяне на информация за пазара и предприятия в страната.

При желание за участие, моля заявете Вашия предварителен интерес, като изпратите попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 28 октомври 2015 г. на е-mail адрес: office@fpg.cc

 

Дата и час на провеждане: 30 октомври 2015г., 10:00 часа.

Място на събитието: Конферентна зала- “София”, Гранд Хотел София, гр. София

Програма за провеждане на Българо – Арменски бизнес форум, с провеждане на двустранни бизнес срещи, 30 октомври 2015г., „Гранд Хотел София”, гр. София:

 

Час Програма
09:30 -10:00 Регистрация на участниците пред „Конферентна зала- София”
10:00 –12:00 Официално откриване на форума в „Конферентна зала- София”
12:00 – 12:30 Кафе-пауза
12:30 – 15:00 Провеждане на двустранни бизнес срещи в „Конферентна зала- София”
   

 

Приложение:

 Регистрационна форма

Страницата е редактирана последно на: 27.10.2015
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube