Първа бизнес конференция „БГ Храна – предизвикателства и възможности“, 11.12.2015 г., Палата №7 на Международен панаир Пловдив

На 11.12.2015 г. (петък) „Асоциация БГ храна“, с подкрепата на Министерство на икономиката и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира първата бизнес конференция „БГ Храна – предизвикателства и възможности“ с международното участие, която ще се проведе в конферентна зала на 7-ма палата на Международен панаир Пловдив АД.

Конференцията има за цел да се превърне в ежегоден бизнес форум на хранителната индустрия и да предложи сериозна дискусия, като постави на фокус проблемите на българския производител, обхващайки цялата верига на ХВП – от законодателството, производството и доставката на суровини, до маркетинга, дистрибуцията и продажбата на продукцията. Паралелно с конференцията се поставя началото и на специализирана изложба за храни и напитки, произведени в България „БГ храна и приятели“, като се предвижда на всяко издание да има страна – партньор от чужбина. Тази година за участие в събитието са поканени гости от Република Сърбия.

Повече информация за конференцията и за специализираната изложба може да бъде намерена на следния интернет адрес http://www.bghrana.org/, както и на тел.: 0895 459 406, или на e-mail BGHrana.EXPO@gmail.com.
Страницата е редактирана последно на: 02.12.2015
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube