Двустранни срещи на български компании в сферата на хранителната промишленост, биотехнологиите и други с „Биофарм“ – иновационно-териториален клъстер на Новосибирската област в сферата на биофармацевтичните технологии, юни 2016 г., Русия

В Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) постъпи информация относно желанието на иновационно-териториалния клъстер на Новосибирска област в сферата на биофармацевтичните технологии „Биофарм“ да организира провеждането на двустранни срещи с български компании в сферата на хранителната промишленост, биотехнологиите, фармацевтиката, диагностиката, медицината, козметиката, селското стопанство и ветеринарията, като фокусът при срещите ще бъде върху фирми, специализирани в производството на ваксини, лекарства, диагностични системи, пробиотици, селскостопански продукти и др. За тази цел от руска страна са готови да приемат делегация в рамките на Форума за технологично развитие „Технопром 2016“, който ще се проведе на 02 и 03 юни 2016 г. или в друго удобно време.

ИАНМСП проучва интереса на българските фирми за участие в бизнес делегация и провеждане на двустранни срещи с иновационно-териториалния клъстер „Биофарм“ и подходящи руски партньори от Новосибирска област.

В случай, че проявявате интерес Ви молим да изпратите потвърждение с посочване на Вашата фирма, предмет на дейност, както и контакт за обратна връзка на следния e-mail адрес: v.georgieva@sme.government.bg до 20 януари 2016 г.
Страницата е редактирана последно на: 14.01.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube