Конференция „Нови перспективи пред износа на мебели, оборудване и интериор“, 4 февруари 2016 г. в зала София 3, хотел „Маринела София” (бивш хотел „Кемпински“), гр. София

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост /БКДМП/ и ИКЕА организират на 4 февруари 2016 г. Конференция „Нови перспективи пред износа на мебели, оборудване и интериор“ от 11:00 ч. в зала София 3, хотел „Маринела София”. Приветствени слова и откриване на форума ще бъдат отправени от г-н Любен Петров, Заместник-министър на икономиката и доц. Георги Костов, Заместник-министър на земеделието и храните. Програмата на проявата е изцяло насочена към представители на бизнеса от следните сектори: мебели и производители на дървени играчки, хартиена промишленост, домашен текстил, включително килими и подови настилки, домакински изделия от стъкло, пластмаса, алуминий, декоративни растения, детски играчки, керамика и други.

На Конференцията ще бъдат засегнати основни теми като: бъдещите планове на ИКЕА, търсени продукти и възможности за тяхната доставка, включително и на суров дървен материал и FSC Сертифициране в България, възможности за инвестиции, преференции и условия за сътрудничество с българските производители-потенциални доставчици от гореизложените сектори.

С настоящото, имам удоволствието да поканя Вас или Ваш представител да вземете участие в Конференцията.

Приложено представяме на Вашето внимание Програма и Регистрационна форма. Участниците ще получат информационни материали и възможност да поставят своите въпроси пред официалните лица и представителите на ИКЕА.

Желаещите да участват следва да изпратят попълнена приложената Регистрационна форма в срок до 02.02.2016 г. /вторник/. Допълнителна информация може да бъде получена от: г-жа Вероника Георгиева, тел: 02/ 940 79 89, e-mail: v.georgieva@sme.government.bg.

Семинарът е безплатен и броят на участниците е ограничен!
Страницата е редактирана последно на: 26.01.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube