Агенцията организира конференции “Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.”

Във връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, организираме конференции на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ в Пловдив, Стара Загора и Русе.

Първото събитие ще се проведе на 11 февруари 2016 г., четвъртък, от 10.00 часа в зала Проф. Архитект Йолов, хотел „Рамада Тримонциум“. В Стара Загора е на 12 февруари 2016 г. (петък) в хотел „Верея“ от 10 ч. В Русе е на 12 февруари 2016 г. (петък) в Пленарната зала на Общината от 13 ч.

Очаква се в конференциите да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи, и представители на местната власт. В програмата се предвижда да се представят дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на СИБАНК. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и Майкрософт България“ „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средни предприятия. Програма „Модерният бизнес“ ще даде възможност на МСП да се възползват от безплатно внедряване на Office365. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на Старт ъп бизнеса.
Страницата е редактирана последно на: 08.02.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube