Агенцията за малки и средни предприятия разширява сътрудничеството с БТПП

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Мариета Захариева проведе работна среща с Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Те обсъдиха варианти за разширяване на сътрудничеството между двете институции в помощ на българския малък и среден бизнес.

Цветан Симеонов представи последните инициативи, с които е ангажирана Палатата и предложи конкретни идеи за съвместни дейности и събития, които да се реализират със съдействието на агенцията в периода 2016 – 2018 г. Мариета Захариева приветства предложенията и потвърди готовността на агенцията да задълбочи сътрудничеството с БТПП както в София, така и в страната, посредством регионалните структури на двете организации.

Цветан Симеонов представи и позиция на БТПП за закон за изменение и допълнение на Кодекса на труда, касаещи МСП, вътрешни правила за здравословни и безопасни условия на труд, трудова медицина, график на отпуските и др. елементи, заложени в КТ, усложняващи ръководенето на едно микро или малко предприятие от семеен тип.
Страницата е редактирана последно на: 28.03.2016
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube