Бизнес делегация с провеждане на бизнес форум и посещение на Japan IT Week Spring 2016, гр. Токио, Япония, 09-13.05.2016 г.

В периода 09-13 май 2016 г. г-н Божидар Лукарски, министър на икономиката ще е на официално посещение в Япония. В рамките на неговото посещение, от 11 до 13 май 2016 г. в гр. Токио, Япония ще се проведе най-голямото и най-всеобхватното изложение в областта на информационните и комуникационните технологии в Япония Japan IT Week Spring 2016. Тазгодишното издание на Japan IT Week Spring включва дванадесет специализирани подкатегории, като най-атрактивни се очертава да бъдат Software Development Expo (SODEC), Direct Commerce Solutions Expo (DIREX Spring), Information Security Expo (IST Spring), Web & Digital Marketing Expo (Web-Mo Spring), Cloud Computing Expo Japan (CLOUD JAPAN Spring), Smartphone & Mobile Expo (SMARTPHONE Spring) и Consumer IT Products Expo (C-PEX). Очакванията на организаторите са за над 1 600 изложители и над 85 000 специалисти в областта на информационните и комуникационните технологии да посетят изложението с цел да представят и дискутират най-новите продукти и технологии.

Във връзка с гореизложеното, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори: информационни и комуникационни технологии, електроника и електротехника, хранително-вкусова промишленост и селско стопанство. В рамките на визитата се предвижда в гр. Токио да бъде проведен бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на двете държави. Провеждането на бизнес форума е предварително съгласувано с Посолството на Република България в Токио. Целта на проявата е да бъдат насърчени преките контакти между българските и японските делови среди. Предварителната програма на бизнес делегацията включва посещение на Japan IT Week Spring 2016 и В2В срещи в рамките на изложението, както и работни срещи в Търговско-промишлената палата на Токио.

Желаещите за участие в бизнес делегацията, придружаваща министър Лукарски в Япония следва да заявят предварителен интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 08.04.2016 г. на е-mail адрес: s.zapryanova@sme.government.bg. Допълнителна информация може да получите от Светла Запрянова, главен експерт в дирекция „Интернационализация на МСП“ на телефон 02/940 7975.

Организацията по пътуването на бизнес делегацията и настаняването, вътрешните трансфери и участието в бизнес форума с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Ръководител на СТИВ Токио и партньорските на ИАНМСП организации на място.

Всички разходи, свързани със закупуването на самолетни билети, хотелско настаняване, застраховка, вътрешен трансфер и дневни, са за сметка на участниците. На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена информация с финансовите параметри и подробна програма на посещението.

Приложение: Регистрационна форма

 
Страницата е редактирана последно на: 30.03.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube