Покана за участие на WEBIT.FESTIVAL’16, 19-20 април 2016 г., гр. СОФИЯ

В периода 19-20 април 2016 г. в гр. София ще се проведе WEBIT.FESTIVAL’16 – промоционална проява за сектор информационни и комуникационни технологии (ИКТ). Форматът WEBIT.FESTIVAL представляват събития, които включват паралелни технологични, дигитални и стартъп конференции и се организират в световен мащаб от Webit Foundation. Някои от проявите, които ще се проведат през настоящата година са: DIGIT.INDIA’16 (29-30.09.2016, Ню Делхи), DIGIT.ASIA’16 (4-5.10.2016, Сингапур) и DIGIT.EMEA’16 (16-17.11.2016, Истанбул).

WEBIT.FESTIVAL е едно от водещите европейски събития за ИКТ сектора, които за последните осем години допринесоха за внедряване на нови технологии, привличане на инвестиции в ИКТ компании, дигитален маркетинг и иновации. Следващото събитие на Webit ще се проведе в България, в периода 19-20 април 2016 г. и е фокусирано върху Европа и по-специално пазарите в Централна и Източна Европа. В програмата са включени няколко паралелни конференции (технологични, маркетинг, конференции в областта на иновациите и софтуера), практически семинари, дискусионен панел на различни теми, както и технологично изложение.

Предвижда се проявата да бъде проведена под патронажа на Президента на Република България, г-н Росен Плевнелиев, под егидата на Представителството на Европейската Комисия и с любезното домакинство на Кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова.

От голямо значение за участниците – производители и търговци, е че за сравнително кратък срок и на едно място могат да получат информация за новите продукти, предлаганите качество и цени на сродни изделия, канали за дистрибуция и да установят персонални контакти с потенциални контрагенти.

ИАНМСП е партньор при организирането и финансирането на част от проявите на WEBIT.FESTIVAL’16, в гр. София, който ще се проведе в периода 19-20.04.2016 г. на територията на София Тех Парк.

Нa 20 април 2016 г. от 15:00 часа в рамките на WEBIT.FESTIVAL’16, ИАНМСП е домакин на събитие за представяне на инициативите на Агенцията в областта на информационните технологии. В тази проява ще се включи висококвалифициран лектор със специализирана лекция, представяща тенденциите в развитието на сектора.

Целта на събитието е да се повиши потенциала, конкурентоспособността и износа на българските малки и средни предприятия, като им се предостави достъп до информация, технологии и знания, които ще им помогнат в процеса на дигитално преобразуване на техния бизнес, намиране на нови пазари с помощта на интернет и технологиите и прилагане на успешни маркетингови кампании, използвайки дигитални решения и технологични иновационни платформи и процеси.

ИАНМСП ще предостави лимитиран брой кодове за безплатно участие на български малки и средни предприятия, които ще осигурят достъп до всички прояви по време на WEBIT.FESTIVAL’16 на 19 и 20 април 2016 г., включително бизнес конференции, работни срещи и др. На сайта на организатора може да получите подробна информация за събитието: www.webit.bg.

                 Регистрацията на заявилите участие чрез ИАНМСП е безплатно, като техния брой е ограничен на не повече от 3 представители от фирма и до запълване на квотата!

С изпращане на попълнена Регистрационна форма заявителят се задължава да участва в събитието на Агенцията, което ще се проведе на 20 април 2016 г. от 15:00 часа на територията на София Тех Парк.

Желаещите да участват следва да изпратят попълнена Регистрационна форма в срок до 15.04.2016 г. /петък/.

Допълнителна информация може да бъде получена от:

– г-жа Евелина Иванова, тел: 02/ 940 79 78, e-mail: e.ivanova@sme.government.bg

– г-жа Албена Иванова, тел: 02/ 940 79 76, e-mail: a.ivanova@sme.government.bg
Страницата е редактирана последно на: 08.04.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube