Семинар на тема: „Сключване на договори, управление на човешки ресурси, свободни търговски зони и възможности за търговия без граници с Китай“ Краен срок за регистрация: 13 май 2016 г.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с Европейския център за МСП (EU SME Centre) находящ се в гр. Пекин организират на 16 май 2016 г. (понеделник) семинар на тема: „Сключване на договори, управление на човешки ресурси, свободни търговски зони и възможности за търговия без граници с Китай“ от 09:00 ч. в зала “Библиотека”, хотел „Радисън Блу Гранд Хотел”, гр. София.

Програмата на проявата е изцяло насочена към представители на бизнеса от различни сектори, които планират или към момента реализират износ в Китай.

Лектор на семинара е г-жа Людмила Хиклова, дългогодишен юридически съветник на Европейския център, която ще предостави практически съвети относно сключване на договори, управление на човешки ресурси, нормативна уредба на свободните търговски зони и възможности за търговия без граници с Китай.

Участниците ще получат информационни материали и възможност да бъдат индивидуално консултирани, както и да поставят своите въпроси пред представителя на Европейския център за МСП (EU SME Centre), находящ се в гр. Пекин.

С настоящото имам удоволствието да поканя Вас или Ваш представител да вземете участие в семинара. Работен език на проявата е английски.

Желаещите да участват следва да изпратят попълнена приложената Регистрационна форма в срок до 13.05.2016 г. /петък/. Допълнителна информация може да бъде получена от: г-жа Евелина Иванова, тел: 02/ 940 79 78, e-mail: e.ivanova@sme.government.bg и г-жа Магдалена Маджурова, тел: 02/ 940 79 79, e-mail: m.madzhurova@sme.government.bg.

Регистрацията на заявилите желание за участие е безплатно, като техният брой е ограничен до един представител от фирма и до запълване на квотата!

 

Регистрационна форма

Програма
Страницата е редактирана последно на: 11.05.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube