Успели врачани насърчиха млади предприемачи

Успeли мениджъри от Враца разкриха своите тайни за успех на конференция „Как да правим бизнес – предприемачество и Start Up?”, която се проведе в Регионалния инспекторат по образование. Поредният бизнес форум в града, който промотира иновативни практики, бе организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП). Събитието беше открито от зам.-изпълнителния директор на агенцията Никола Стоянов и кметът на Враца Калин Каменов.

Що е то предприемачество, разкриха пред присъстващите именитият политолог Тончо Влахов и програмистът Емилиян Кадийски от „Враца Софтуеърно общество“. Успешни тактики за реализация на начинаещи бизнес проекти разкриха младият иноватор и мениджър на технологични продукти Магадалена Стефанова и програмистът Теодор Костадинов, който развива IT акадения във Враца и е съосновател на софтуеърна компания. И двамата млади мениджъри впечалиха аудиторията с разкрития за тайните на бизнес сектора и предзивикателствата пред младите предприемачи. Лекциите им имаха дза цел да открият пред врачанските младежи възможностите на стартиране на нов бизнес на българския и международния пазар.

На конференцията присъстваха над 80 ученици от профилирани паралелки на СОУ-та и професионални паралелки на професионално-технически училища, студенти по медицина на Медицински университет – София, “Филиал проф. д-р Иван Митев”-Враца.
Страницата е редактирана последно на: 13.05.2016Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: