Мариета Захариева награди фирма “Амет” в конкурса “Големите малки”

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Мариета Захариева награди фирма “Амет” в конкурса “Големите Малки” на в. “24 часа”. Тя връчи чек на собственика Жанет Попова от 10 000 лв. за реклама на страниците на изданието, който се предоставя от “24 часа”. “Амет” ООД е компания, която се занимава с производство и дистрибуция на медицински електронни изделия и модули, механични детайли и възли за вграждане. Фирмата снабдява различни сектори с продукти за електрохирургия, биорезонансна терапия, с медицински инструменти, устройства за сауна кабини, управление за басейни.

Нови 10 фирми влязоха в Клуба на успелите вчера и станаха част от успешния проект на “24 часа” “Големите малки”. Домакин на церемонията, която се провежда за втора година, бе “София Тех Парк”, а специален гост – президентът Росен Плевнелиев. Събитието бе първо за уникалното пространство на Бизнес инкубатора. 85 малки компании кандидатстваха за 10-те награди, които осигуряват безплатна реклама. ИАНМСП беше партньор на събитието и участва в журито.

Останалите наградени са компаните”Норте”, “Ортотех”, “Ескрео”, фирма “Добра година”, “Веспа ВП” ЕООД,  J Point Cards, “Скатери”. Най-много точки на журито събра компанията “Ортотех”, която със своето производство на стелки и изкуствени стави помага на хората да ходят. “Благодарим на една национално отговорна медия, които показват как да бъдем полезни на национално отговорни каузи. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му”, отбеляза Росен Плевнелиев. Държавният глава за втори път е участник в “Големите малки”. Президентът връчи наградата на “Ортотех”.
Страницата е редактирана последно на: 31.05.2016
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube